Referenties

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw ervaring met kraamzorg Tane kunt delen. Als je hier op klikt kun je via Google een recensie achterlaten. Mocht je Facebook hebben dan kun je je ervaring delen via onderstaand Facebook icoontje.

Wil je liever anoniem blijven? Dan kun je ook je ervaring hieronder in het formulier delen. Deze wordt vervolgens op deze pagina geplaatst. Alvast heel erg bedankt hiervoor!

Referenties

Een bekwaam en vakkundig kraamverzorgster. Tane, je was daarnaast heel erg lief en behulpzaam. Dank je wel !
Dravin & Kavita (juli 2018)
Ondanks het weinig slapen, wennen aan een kleine in huis en alle emoties hebben we dankzij Tane een hele fijne kraamweek gehad. Tane voelde goed aan wat wij nodig hadden en had veel advies en goede tips, en is daarnaast gewoon een heel lief en fijn persoon om in huis te hebben. Als nieuwe ouders hadden we ons geen betere hulp kunnen voorstellen!
Suzanne & Niels (oktober 2018)
Als kers verse ouders heeft Tane ons heel erg geholpen, en wegwijs gemaakt. Ze is bekwaam, behulpzaam en erg attent op de behoeftes van het gezin. Tane gaf veel duidelijke tips en instructies die goed op te volgen waren. Ze was lief voor alle leden van ons gezin, ook onze hond. Al met al een heel fijn en gezellige kraamweek gehad dankzij kraamzorg Tane. Bedankt
Jérémy & Ailly (april 2019)
Lieve Tane, wat heb jij ons een fijne kraamweek gegeven! Het begon wat rommelig, maar na jouw komst is het helemaal goed gekomen. Je bent ontzettend lief en zorgzaam voor ons geweest. Je doet alles met een glimlach, hebt plezier in je werk, dit straal je uit en heeft een positief effect op ons. Jouw goede adviezen gaan we opvolgen. Dankzij jou hebben wij een fijne mooi start gemaakt als gezinnetje. Heel erg bedankt voor alles en take care!
Mark & Marjolein (mei 2019)
Wat een geluk hebben wij met Tane gehad tijdens onze kraamweek. Tane is een zeer bijzondere vrouw die haar vak uitstekend uitvoert. Wij kunnen alleen maar positief terug kijken op de zorg die wij van Tane hebben gekregen. Ze is ontzettend zorgzaam met de baby en geniet van haar vak. Ze werkt vooral op de achtergrond waardoor beide ouders goed kunnen wennen aan de nieuwe thuis situatie. Wij hebben veel geleerd als kersverse ouders. Bedankt voor je fijne zorg Tane!
Marvin & Daisy (juni 2020)